Kan svenske Jesper Parnevik med den kække kasket klare sig bedre end amerikanske Billy Andrade i anden runde af Las Vegas-turneringen Michellin Championship?

Tjah, ifølge golfekspert Peter Carlsen står Andrade med de bedste kort, hans chance for at slå svenskeren er på cirka 60%. Han var nemlig noget skarpere end en temmelig svingende Parnevik i første runde, og da man kan få hele odds 1,9 på amerikaneren i et h2h-spil hos Expekt*, ligner det en rigtig god fidus.

Så god, at den har fået den gule farve, der jo signalerer, at der er tale om Rundens Bedste Tip for den pågældende sportsgren/liga. En gul farve er naturligvis ikke en garanti for, at tippet går hjem, men den vil som oftest være et tegn på, at værdien - den såkaldte betvalue, dvs. forholdet mellem odds og chancevurdering - er virkelig flot. I dette tilfælde lyder betvaluen på 114% (1,9x60), hvilket vil sige, at man i teorien scorer et overskud på 14 kr for hver satset hundredekroneseddel.

Læs Peters analyse (spilstop fredag kl. 21:15): http://www.betxpert.com/ekspert/golf/#51384

Se også BetXperts øvrige analyser, enten på forsiden af betxpert.com eller hér: http://www.betxpert.com/ekspert/analyser.asp