England blev nummer et i gruppe D, og nu møder de Italien i kvartfinalen fra EM 2012 på søndag den 24. juni. For at gøre kampen ekstra spændende tilbyder Bet365* dig et gratis liveoddsvæddemål.


Placer et før-kampsvæddemål på kampen England v Italien, og så får du et gratis liveoddsvæddemål på kampen til samme indsats.

For at kvalificere dig til et gratis liveoddsvæddemål skal du placere et singlevæddemål, før kampen fløjtes i gang, og når kampen er i gang, skal du placere et nyt single liveoddsvæddemål.

Hvis dit FØRSTE liveoddsvæddemål tabes, refunderes denne indsats, op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. 250 kr. eller tilsvarende i anden valuta).

Væddemål skal betales og placeres som de plejer. Hvis du taber dit gratisvæddemål, refunderes din indsats til din konto indenfor to timer efter kampen er sluttet.


Som altid er der masser at vælge imellem hos Bet365* med mere end 70 liveoddsmarkeder tilgængelige under hele kampen inklusiv Næste mål, Antal mål, Antal hjørne, Halvleg/fuldtid resultat og meget, meget mere.

Se alle tilbudsvilkår hos Bet365*.