Med en flot udesejr over Kometal Skopje vandt Slagelses håndboldkvinder fredag Champions League, et resultat vores ekspert Ole Kusk havde forudset og som han scorede odds 3,05 på.

Dér stoppede gevinst-festen imidlertid ikke. Kusk og co-ekspert Carsten Iversen fik også et stort overskud på deres øvrige tip til finalekampen, dvs. Over/Under-spil og målscorerspil. 5 ud af 7 tip gik hjem og gav 3.120 kr. for en indsats på 1.600. En tilbagebetaling på 195%!

Men der hviles ikke på laurbærrene på BetXperts håndboldside. I Tyskland nærmer herre-ligaen sig sæsonafslutningen, og hér har Carsten Iversen (tilbagebetaling på 113%) fundet et interessant odds i kampen (søndag, kl. 15) mellem danskerklubben Flensburg/Handewitt og Düsseldorf. Det slesvigske klassehold SKAL vinde for at holde liv i mesterskabsdrømmen - og en storsejr er da også sandsynlig mod et oprykkerhold, som befinder sig i den nedre del af rækken, men ikke har de store nedrykningsproblemer. Læs analysen: http://www.betxpert.com/ekspert/hb/#48060