Alle ved, hvem Julemanden i virkeligheden er: Vintersportsekspert Nicolai Kristensen, selvfølgelig. Men hvem er Julemandens lille hjælper? Og hvordan gik det, da han debuterede i den forgangne weekend.

Nicolai Kristensens nye co-ekspert er såmænd Rasmus Olesen - som en del BetXpert-brugere nok vil kende som SAS Liga-ekspert. Ved siden af fodbolden, har Rasmus altså også indsigt i vintersport - især skiskydning og Nordisk Kombination.

Denne indsigt demonstrerede han på fineste vis, da han i den forgangne weekend debuterede som vintersportsekspert her på siden. Han udlagde 3 tip, og alle gik hjem. Samtidig havde Nicolai også nogle imponerende dage, med 3 rigtige ud af 3 mulige.

Alt i alt var der tale om en fremragende vintersports-weekend, hvor en indsats på 1300 kroner blev til 2200. Fuldt hus i rigtige tip, en tilbagebetaling på 169% - og en flot debut til den nye mand!

BetXperts vintersports-side kan findes hér (hvor man kan skrive sig på en mailingliste og dermed få et praj, når der er nye tip): http://www.betxpert.com/ekspert/vinter/