Anfield Road danner torsdag aften rammen om mødet mellem Liverpool og arseille i en kamp i UEFA cup urneringen. Der er tale om det første af
to opgør og hjemmeholdet vil givet gøre vad de kan for at sikre sig et godt udgangspunkt inden returkampen i Marseille.

Liverpool har hidtil i turneringen været suveræne på hjemmebane hvor der endnu ikke er blevet scoret mod holdet. Herudover er der ingen tvivl om at Liverpool's franske træner Gerard Houllier vil gøre alt for at opildne sine spillere til mødet med sine landsmænd, og hvis klubben skal have en pokal i denne sæson så er UEFA cup'en sidste chance.

Marseille var langtfra imponerende i lørdagens 1-4 nederlag mod Bastia, men holdet har vist at når spillet fungere så er det et klassemandskab, som i Drogba har en hyperfarlig angriber.

Liverpool må til kampen undvære Anthony Le Tallec og der er stadig tvivl om Valdimir Smicer hvorimod Florent Sinama-Pongolle forventes tilbage i truppen efter en skade.

Hos verdens største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen til sidste dommerfløjt giver en sejr til Liverpool i øjeblikket odds 1,74. Et uafgjort resultat handles til odds 3,75 og en sejr til Marseille udbetaler odds 6,20.