Forleden roste vi vores overskudsgivende eksperttip. Men det er også på sin plads at rette opmærksomheden mod vores forum, hvor sidens trofaste brugere fremlægger deres egne fine fiduser.

Således var mandagens to-tal i Horsens-Watford en decideret guldklump. "sepp79" havde luret, at hjemmeholdet ville stille med et formsvagt og urutineret DS-hold, som burde ligge klasser under selv et eksperimenterende og sommerbolds-præget hold fra Premier League. På den baggrund var odds 1,65 alt for højt.

Watford vandt 4-0 - og glædede dermed en pokkers masse mennesker, der havde læst sepp79´s tip i denne forumtråd: http://www.betxpert.com/forum/display.asp?threadID=25125&ForumID=1

Fra BetXperts side gør vi meget for at at forum skal være et sted, hvor man kan komme med gode tip og debattere konstruktivt. Men først og sidst skal æren for det velfungerende forum gå til de mange, mange brugere der dagligt bidrager med seriøse og interessante indlæg.

Tilgå forum hér: http://www.betxpert.com/forum/

Bemærk forum-retningslinjerne - der blandt andet skal sikre overskuelighed og en god, konstruktiv atmosfære: http://www.betxpert.com/forum/terms.asp