En særdeles spændende weekend er i vente for topholdene i de tre bedste danske fodboldrækker. Således er der topkampe i alle tre rækker på programmet i løbet af søndagen, der bl.a. byder på kampene FCK-Brøndby, Lyngby-SønderjyskE og FC Fyn-Skive.

Betsafe har valgt at markere begivenheden med et tilbud om fordobling af din gevinst (dog op til max 500 DKK eller tilsvarende beløb i anden valuta.), hvis ovenstående tre kampe tippes rigtigt.

Sådan gør du:
1. Udfyld en trippel, hvori du tipper de tre ovenstående kampe.
2. Hvis du vinder, sender du os en email med spil-ID samt dit brugernavn, hvorefter vi vil kreditere din konto med et beløb svarende til det beløb der blev vundet på kuponen.

Det kan ikke være enklere – tør du bevise at du ved mere om dansk top-fodbold end vi gør!?


Betsafe’s odds på kampene:
1 X 2
FC København – Brøndby 1.65 3.55 5.05
Lyngby – SønderjyskE 2.30 3.45 2.65
FC Fyn – Skive 2.00 3.60 3.10


Betsafe er en af de nye aktører på markedet, men har oplevet en nærmest eksplosiv vækst i løbet af de seneste 10 måneder. Kundebasen tæller således allerede flere end 18.000 kunder alene i Skandinavien, primært gennem en enorm kompetence indenfor Skandinavisk sport, hvor udbuddet er helt i top med masser af specialspil på de fleste ligaer og events, samt en konsekvent høje odds på ALLE favoriterne. Se mere hos Betsafe