Bookmakeren Eurobet lukker butikken med udgangen af denne måned.

Firmaet bag - Gala Coral - ønsker fremover kun at fokusere på ét brand, nemlig deres britiske Coral, hvilket altså betyder en lukning af Eurobet, som tilbage i 1996 var de første til at modtage spil via internet, og som siden 1999 har været en del af Gala Coral koncernen.

Indenfor de kommende dage vil det ikke længere være muligt at registrere sig som ny kunde hos Eurobet, og iflg. de meldinger vi har fået fra Eurobet, lukkes al adgang til Eurobet.com domænet fredag d. 30. september 2011 kl. 18:00 CET.

Det understreges at Gala Coral's beslutning om at lukke Eurobet ikke skyldes finansielle problemer, men udelukkende er af strategisk karakter. Derfor er alle kunders indestående sikret. Blot skal man som kunde selv sørge for at hæve evt. indestående på sin Eurobet-konto inden adgangen til hjemmesiden lukkes d. 30. september.

Eurobet har tidligere været anmeldt her hos BetXpert, og vi er pt. i gang med en vurdering af Coral.co.uk med henblik på at denne evt. inkluderes i bookmaker-guiden her på BetXpert.