Johnny Mølby er efter alt at dømme ny SønderjyskE-træner. Hvert fald hvis man spørger Danske Spil*, der har oplevet så ensidige indskud på Johnny Mølby som ny træner, at de har lukket spillet ned.

Johnny Mølby kan meget vel kalde sig ny SønderjyskE-træner. Danske Spil* er hvert ikke i tvivl - og de har således lukket ned for alt spil på Johnny Mølby som ny træner efter den nuværende, Lars Søndergaard, skal til AaB efter sæsonen. 

"Vi vil ikke nævne konkrete beløb og antal spil, men kan bekræfte, at der er blevet spillet så ensidigt på Johnny Mølby som ny cheftræner i SønderjyskE, at vi har lukket spillet ned," siger Hans-Henrik Busk Stie til BetXpert.com

Spillet blev lagt ud i går onsdag. Oddset på Johnny Mølby var fra starten sat til odds 2. Men senere måtte Danske Spil* justere og sætte det ned til først odds 1,70 - og senere til odds 1,50 - inden de helt lukkede spillet.

Og meget tyder på, at det ikke bliver åbnet op igen, men at spillerne kan se frem til en pæn gevinst.

"Så entydigt et spilmønster på Johnny Mølby viser os, at han formentlig bliver ny cheftræner, så ud fra en risikovurdering åbner vi nok ikke op for spillet igen," siger Hans-Henrik Busk Stie fra Danske Spil* til BetXpert.