Spillefirmaet Betsafe.com tøver ikke med at kalde OB’s Europa League lodtrækning for det bedste, der kunne ske fynboerne.

Lars Olsens tropper skal op mod Stuttgart, Getafe og schweiziske Young Boys i Europa League til efteråret. Betsafes Social Media Manager, Kent Ballegaard, jubler:

"Med tanke på de hold, som var trukket efter de to første seedningslag var det vigtigt for OB at undgå deciderede storhold og lange ture til Østeuropa. Her holder man sig til relativt korte ture samtidig med, at hverken Getafe eller Stuttgart er så solide som de var for eksempelvis to år siden" analyserer Ballegaard, og hentyder til, at Getafe tilbage i 2008 nåede UEFA Cuppens kvartfinaler med

Michael Laudrup ved roret.

"Young Boys er godt nok schweiziske mestre, men man har mistet sin topscorer Seydou Doumbia og har indledt sæsonen forfærdeligt i den nationale turnering. Dem skal OB kunne klare" fortsætter Ballegaard.

Selvom Betsafe er ellevilde over OB’s lodtrækning bevarer man dog også fødderne på jorden og maner til besindelse.

"Hvis OB var havnet i en af "Dødens Pulje" med Atletico Madrid, Leverkusen og Lech Poznan eller AZ, Dynamo Kiev og Sheriff, så havde vi været nede i mellem 15 og 20% chance for avancement. Nu tør vi godt fordoble det tal", afslutter Kent Ballegaard.

Dermed får man hos Betsafe odds 2,70 for avancement til OB, mens en tredje- eller fjerdeplads til Øens Hold udløser 1,40 gange indsatsen.