Det er sidste søndag før jul, tid til gavmildhed - og BetXpert kan da også byde på såvel EM-finale med dansk deltagelse som diverse fodbold-fiduser...

Ved håndbold-EM i Ungarn fik de danske kvinder med en kolossal fightervilje has på russerne i og skal i dag i finalen møde Norge, der ydmygede de ungarske værter ved at vinde med 44-29.

Bliver Danmark sendt hjem med en lignende lussing eller overrasker Pytlicks tøser igen positivt? Følg med på BetXperts håndboldside, hvor Ole Kusk har analyseret opgøret, der spilles kl. 17.30:
http://www.betxpert.com/ekspert/hb/

Fodbold-fiduser

Ud over håndbold, har vi selvfølgelig også diverse fodboldkampe på programmet.

Fra Holland har formstærke Kim Pors (tilbagebetaling på 127%) 3 tip, hvoraf især det gule tip, X2 til odds 3,05 i Utrecht-Den Bosch, ser lovende ud. Kampene spilles henholdsvis 12.30 og for det gule tips vedkommende 14.30:
http://www.betxpert.com/ekspert/hol/

Seref Dogan har også en højoddser fra Tyrkiet, hvor Samsunspor kl. 13 har pæne chancer for at vinde i Diyarbakirspor til odds 3,5:
http://www.betxpert.com/ekspert/tyr/

Kl. 15 i Belgien kan Bjarne Villadsen byde på et fristende ettal til 2,3 i Beveren-Beerschot:
http://www.betxpert.com/ekspert/bel/#43662

Rasmus Hansen har analyseret Udinese-Lazio og forventer en sejr til det solide hjemmehold over de desperate og ustabile romere. Kl. 15:
http://www.betxpert.com/ekspert/ita/#43739

Den skotske liga kan byde på en interessant søndagskamp kl. 16 i Livingston-Hearts, hvor Steffen Nielsen anbefaler spil på udesejr til det stærkere udehold:
http://www.betxpert.com/ekspert/sko/#43741

Om aftenen tager vi sydpå, til henholdsvis Frankrig og Spanien. Jens Bøye agter at slutte 2004 af med et knald og satser på et kryds mellem kriseramte Nantes og halvtrætte Sochaux. Opgøret spilles kl. 18:
http://www.betxpert.com/ekspert/fra1/#43749

Kl. 19 er der lokalopgør i Sevilla mellem klubben af samme navn og bysbørnene fra Betis. Martin Verwohlt satser på et smalt ettal til det pæne odds 3,1:
http://www.betxpert.com/ekspert/spa1/#43750

NFL

Endelig er der som sædvanlig masser af NFL-guf. Tjek vores søsterside NFLXpert for grundige analyser og kompetente tip:
http://www.nflxpert.com/picks