Lørdag d. 22. maj lukkes den europæiske fodboldsæson 2009/10 på effektiv vis når finalen om Champions League-trofæet spilles i Madrid - hvor Bayern München fra Tyskland møder italienske Inter.

I forbindelse med finalen runder vi sæsonen af med en konkurrence hvor vi i samarbejde med Betfair* udlodder en fodboldrejse i efteråret 2010 til Barcelona med fly, hotel og fodboldbilletter betalt!

Hovedpræmien (incl. fly, hotel og kampbilletter) uddeles til en heldig BetXpert bruger, og derudover stiller Betfair* også en 2. og 3. præmie på højkant, i form af 500 kr. og 250 kr. indsat på vindernes Betfair-konto.

(Hvis man ikke har en Betfair-konto, kan man tilgå Betfair* og åbne en konto via et link i vores anmeldelse; der er pt en startbonus på 100% af første indskud, op til 333 kr,).

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, der foregår som ren lodtrækning, er at placere et spil hos Betfair* for mindst 30 kr. på Champions League finalen. Når du har sat dit spil, skal du udfylde formularen på denne side, og så er dit navn med i potten når vi mandag formiddag (d. 24. maj) udtrækker vinderne!

En grundig analyse af Bayern München - Inter, skrevet af Torben N. Sørensen, kan ses her.