Der er drama for alle pengene i aften på San Siro i Milano. Inter tager imod Chelsea i 1/8-finalen i Champions League. Et brag af en kamp.


Et møde mellem to af verdens allerstørste klubber, med hvad dertil hører af klassespillere. På den engelske side folk som Drogba, Anelka, Lampard og Terry. På den italienske folk som Eto'o, Milito, Cambiasso og Lucio.

Og så er det et møde mellem to dygtige trænere der begge har et nært kendskab til modstanderen. I spidsen for Chelsea står Carlo Ancelotti - der har mange år i Serie A (og masser af kampe mod Inter) bag sig. Og ved roret i Inter står som bekendt Mourinho - den tidligere Chelsea-manager...

Jamen, jamen - hvordan skal da gå i dette stormagtsmøde? Nåja, og hvordan med aftenens anden CL-kamp, CSKA Moskva mod Sevilla?

Vi ved det i sagens natur ikke, men vi har tilladt os at analysere holdene og har på den baggrund udlagt et par spilforslag. Find dem på denne side.

Øvrige tips
Hold øje med BetXperts øvrige ekspert-analyser - der lige pt tæller spilforslag til tennis, dansk håndbold samt De Olympiske Lege i Vancouver.

Se oversigten over analyserne på forsiden af www.BetXpert.com eller her.