Evertons manager David Moyes er storfavorit  til at overtage trænersædet i Manchester United, efter Alex Ferguson i dag har annonceret sit farvel...

Bookmakerne har talt: David Moyes er storfavorit til at overtage managersædet i Manchester United. Det mener hvert fald de første på markedet med dansk licens, som er kommet odds efter dagens chokerende udmelding fra Alex Ferguson om, at den aldrende skotte ikke længere skal være manager hos de røde fra Manchester. Unibet* er helt nede i odds 1,25 i skrivende stund, mens Ladbrokes ligger i 1,33 og Betsafe i 1,36. Det bemærkes, at David Moyes har et godt forhold til Ferguson (og de er begge skotter), men den internationale erfaring hos Moyes er til at overse.

Outsiderne

Jose Mourinho er solid næstfavorit hos både Ladbrokes, Betsafe og Unibet*. Unibet* fører an og giver odds 5 på portugiseren, der med al sandsynlighed forlader Real Madrid her til sommer. Længere nede på listen finder vi spændende outsidere som Dortmunds Jürgen Klopp til odds 21 hos Betsafe, mens United-legenden og nuværende Molde-træner, Ole Gunnar Solskjær, kan spilles til odds 40 hos Unibet*. Vores egen Michael Laudrup, som har haft en forrygende sæson i det engelske giver hele odds 75 hos Betsafe, mens Unibet* er nede i små odds 30 på danskeren.