Efter gårsdagens skuffende uafgjorte VM-kvalifikationskamp mod Bulgarien i Parken, ser det sort ud for danskerne med henblik på at kvalificere sig til VM-slutrunden i 2014...

Det mener hvert fald Nordicbet*, som tilbyder hele odds 4,75, hvis de rød-hvide sætter fødderne på brasiliansk jord til næste sommer. Hvis man vil sætte pengene på, at Danmark ikke kvalificerer sig, bliver man betalt med små odds 1,15.

Andenpladsen stadig i spil

Nordicbet* mener dog, at Danmark stadig er i spil til at slutte på andenpladsen i puljen. Her er Danmark svage favoritter til odds 2,20, mens konkurrenterne Bulgarien og Tjekkiet ligger i henholdsvis 2,40 og  4,25.

Hvis Danmark bliver nummer to i puljen, skal der spilles playoff kampe mod en toer fra en anden pulje – men der er også mulighed for, at danskerne trækker sorteper som dårligste hold på andenpladsen, når regnskabet skal gøres op: dette hold får nemlig ingen playoff-kampe.

Puljen synes afgjort

Ifølge Ladbrokes er førstepladsen i Danmarks pulje afgjort, hvor Italien i odds 1,08 er kæmpe favoritter til at indløse den direkte billet til VM i skrivende stund. Tjekkiet giver odds 9 for puljesejr, mens både Danmark og Bulgarien ligger i odds 21.