De sidste får er ved at blive skilt fra bukkene i Champions League. I gårsdagens semifinale-returkamp rullede Bayern München nådesløst hen over et spagt Lyon-hold og vandt 3-0. 


Men hvem står over for tyskerne i finalen i Madrid d. 22. maj? Det afgøres i aften når Barcelona byder Inter op til dans på Camp Nou. 

Et spændende returopgør med startfløjt kl 20:45. 

Har Inter-træner Mourinho (der også med Chelsea voldte Barca store problemer) fundet nøglen til at besejre Messi og co?

Nej, så simpelt kan den flotte 3-1-hjemmesejr til Inter næppe fortolkes. Nu er titelholder Barcelona på eget græs, og i modsætning til første kamp, har katalanerne ikke en 14 timers bustur i benene. Meget taler for at de vil være anderledes oplagte denne gang - og en hjemmesejr må helt klart være det sandsynlige udfald.

Men...

Mourinho ER snu, og hans hårdtarbejdende hold kan måske påny gøre det vanskeligt for Barca. Især fordi italienerne kan tillade sig at spille på kontra, og i Milito og Eto´o har nogle giftige frontløbere der måske kan udnytte det hvis Barca oversatser.

Hjemmeholdets defensiv er i øvrigt svækket uden karantæneramte Puyol (hvilket kan betyde broderdyst mellem Gabriel og Diego Milito). Mens Inter ser ud til at få den vigtige kreatør Sneijder klar.