Champions League: AaB - Celtic. Intet mindre end årets kamp på Aalborg Stadion.

Vel var der mere bling-bling og fan-hvin over Manchester United og Villarreal, men Celtic er den rette blanding af en prestige-modstander og et hold som nordjyderne på forhånd synes at have en realistisk chance mod.

Og så gælder det jo gruppens tredjeplads og dermed en billet til UEFA Cuppens playoff.

Med andre ord er der udsigt til en gevaldigt spændende aften, for de heldige der har fået billet, og for dem der vil følge løjerne på TV-skærmen.

For folk med fokus på tipning ser det lidt sløjere ud. Der er umiddelbart ikke den store værdi at finde i oddsene på kampen. Vi har dog udlagt en info-analyse - og vil så lade det være op til læseren at bedømme om de forskellige faktorer skal vurderes anderledes.

Værdi har vi derimod fundet i en anden af tirsdagens Champions League-kampe, opgøret i Firenze mellem Fiorentina og franske Lyon. Vi regner med en målrig kamp når Mutu, Gilardino, Benzema, Juninho og co. løber på banen.

Se også BetXperts øvrige tip til i dag hvor programmet også indeholder fodbold fra de nedre rækker i Skotland og England. Se oversigten på forsiden eller her.