18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
8. september 2024 kl. 18:00 - Fodbold, Europa - Nations League - UEFA Nations League A
Parken    Chris Kavanagh
Se kampen på TV2
Opdateret
Nicolai J.Ekspert Nicolai J.
Tekstforfatter og redaktør hos BetXpert med en forkærlighed for den engelske Premier League. Har arbejdet indenfor spilbranchen siden 2017, hvor jeg begyndte min iGaming-karriere hos den maltesiske spilvirksomhed, Aspire Global. Derfra gik turen til affiliate-virksomheden Game Lounge, hvor jeg arbejdede som tekstforfatter i omkring 5 år, før jeg begyndte hos BetXpert (Raketech Limited) i 2024. Mit ekspertområde er Premier League-fodbold, men jeg har også interesse for golf, tennis og håndbold.

DanielHvalsø DanielHvalsø
Optakter, analyser og mere eller mindre realistiske spiltips

Vis mere
Vis mindre

Odds på Danmark - Serbien 08/09, Europa - Nations League - UEFA Nations League A

Vikarlandstræner Lars Knudsen fik en perfekt debut, da det danske landshold kæmpede sig til en 2-0 sejr over Schweiz i torsdagens Nations League-brag i Parken. Danmark skal nu forsvare førstepladsen mod Serbien, der fik 0-0 mod Spanien i deres første Nations League-opgør. Bliver det dansk favoritsejr over Serbien? Der er kampstart i Parken søndag den 8. september kl. 18.00.

Startopstillinger (forventede)

3-4-2-1
Danmark
Danmark
13
Rasmus Nissen
18
Alexander Bah
10,50
10
Christian Eriksen
4,30
8
Gustav Tang Isaksen
4
Victor Nelsson
9,00
3
Jannik Vestergaard
12,50
2
Joachim Andersen
18,00
21
Morten Hjulmand
12,50
23
Pierre-Emile Højbjerg
5,20
12
Kasper Dolberg
4,10
1
Kasper Schmeichel
4-3-3
Serbien
Serbien
3
Starhinja Pavlovic
15,00
4
Nikola Milenković
34,00
7
Veljko Birmančević
5,60
10
Saša Lukić
13,00
17
Ivan Ilić
15,00
14
Andrija Živković
10,50
8
Luka Jović
4,90
11
Lazar Samardzic
7,50
1
Predrag Rajković
2
Kosta Nedeljkovic
21,00
5
Jan-Carlo Simic

Optakt til Danmark - Serbien

Sikke da en kamp! Der blev gået til makronerne, da Schweiz besøgte Parken. Vi fik hele 9 gule kort, 2 udvisninger og heldigvis også to danske scoringer, da schweizerne blev besejret af et tændt dansk landshold.

Der blev skabt flere store, danske chancer undervejs, og det var helt fortjent, at de tre point havnede i den danske lejr efter røgen havde lagt sig ovenpå den hektiske afslutning.

Schweiz gjorde det svært for dem selv ved at ende med blot 9 spillere tilbage på grønsværen efter først forsvarsspileren Nico Elvedi og derefter anfører Granit Xhaka blev præsenteret for dommerens røde kort.

De danske mål blev sat ind af debutanten Patrick Dorgu og den nye anfører Pierre-Emile Højbjerg.

Christian Eriksen har ikke fået spilletid i denne sæson hos Manchester United, men han virkede veloplagt og stod bag flere frispilninger til Albert Grønbæk og Kasper Dolberg i angrebet.

"- Det var første kamp, hvor vi spillede sammen alle tre. Albert kommer ind, og man kan godt se, hvad for en type, han er. Når man lige lærer hinanden at kende, så er jeg sikker på, at det også kan vokse. Det er selvfølgelig nogle lidt andre momenter, der kommer, i forhold til, at vi spiller med en Andy (Andreas Skov Olsen), der gør det meget bredt, mens Wind til EM lå mere inde i lommen og er en lidt anden type, mens Albert måske er en blanding. Så man skal lige vænne sig til hinanden, men det gik rigtig fint. 

  • Christian Eriksen

.

Serbien kommer til Parken uden flere af deres største profiler 

Der var hverken dramatik, udvisninger eller mål, da Serbien fik 0-0 mod Spanien hjemme i Beograd. Det var ikke en videre velspillet kamp og der var langt mellem de store, åbne målchancer.

Det serbiske landshold savnede offensive profiler som Sergej Milinković-Savić, Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović og Dušan Vlahović og da Spanien ikke havde travlt med at komme frem af banen, så sluttede opgøret med 0-0 på måltavlen.

Ved sommerens EM-slutrunde landede Serbien på sidstepladsen i gruppen, da de måtte nøjes med 0-0 mod Danmark i sidste gruppekamp. 

Danmark - Serbien, vinderchancer 

Bookmakerne vurderer, at Danmark har ca. 55% chance for at tage sejren, mens Serbien vurderes til at have 20% chance for at snuppe de tre point.

Danmark vinder Kampen ender uafgjort Serbien vinder
55% chance 25% chance 20% chance

OBS: Baseret på odds hos NordicBet.

Se alle oddsTips.

Trupnyt og forventede startopstillinger

Det var ventet, at der ville være en række udskiftninger i den danske trup, da den nye vikarlandstræner Lars Knudsen og assistent Daniel Agger må undvære de skadede Andreas Christensen, Rasmus Højlund, Matt O’Riley og keeperen Frederik Rønnow, mens Simon Kjær og Thomas Delaney har meldt fra på landsholdet.

Også Maurits Kjærgaard har trukket sig efter han ellers var udtaget som afløser for Matt O´Riley. Efter kampen mod Schweiz må Lars Knudsen foretage yderligere udskiftning i truppen, da Mathias Jensen nu døjer med en skade og bliver erstattet af Jesper Lindstrøm.

Der er massive udskiftninger i den serbiske trup i forhold til 0-0 kampen mod Danmark ved EM 2024. Serbien må stille uden profiler som Werder Bremen-forsvareren Milos Veljkovic, Juventus-profilen Filip Kostić samt Sergej Milinković-Savić  og Aleksandar Mitrović fra Al-Hilal. 

Det danske forsvar slipper også for at skulle stå overfor Juventus-angriberen Dušan Vlahović, mens den erfarne Dušan Tadić fra Fenerbache har lagt landsholdsstøvlerne på hylden.

DANMARK

Schmeichel - Vestergaard - Andersen - Nelsson - Bah - Hjulmand - Eriksen - Højbjerg - Kristiansen - Grønbæk - Dolberg.

SERBIEN

Rajković -  Milenković -  Eraković -  Pavlović -  Nedeljković -  Lukić -  Birmančević -  Ilić -  Samardžić -  Živković - Jović.

.

De danske fodboldfans håber på målfest i Parken mod Serbien. Foto: ALBERTO PIZZOLI / AFP

Danmark - Serbien kampinfo

  • Start: Søndag d. 8. september kl. 18.00
  • Turnering: Nations League
  • Runde: Anden puljekamp
  • Stadion: Parken, København
  • Dommer: Chris Kavanagh, England
  • TV: TV2 og TV2 Play

Spilforslag til Danmark - Serbien

enlightenedDanmark vinder kampen til odds 1,75 hos Bet365 (under Forbedrede Odds)

enlightenedDanmark vinder til 0 til odds 2,75 hos Nordicbet

Det danske landshold bør gå ganske uimponeret ind til denne kamp mod et overkommeligt serbisk mandskab. Danmark bør i hvert fald ikke frygte Serbien og mon ikke vikarlandstræner Lars Knudsen og assist Daniel Agger vil sætte en taktik med fokus på boldbesiddelse og pres på den serbiske defensiv.

Kampen mod Schweiz udviklede sig en til et større slagsmål med masser af frispark og skænderier. Den danske forsvarskæde og Kasper Schmeichel fik holdt Schweiz fra at komme på måltavlen, og den bedrift må de meget gerne gentage mod Serbien.

Vi kan håbe på, at det lykkes at få flyttet fokus til at levere underholdende fodbold til fansene på lægterne. Der er masser af gejst og vilje hos de danske spillere, og det må de gerne vise frem ved at blive spildominerende mod Serbien.

Ser vi på Serbiens seneste resultater, så skal vi ikke forvente et hav af mål. Det blev som sagt 0-0 mod Spanien i Nations League og så endte EM-kampene med først et 0-1 nederlag til England, derefter uafgjort 1-1 mod Slovenien og så 0-0 kampen mod Danmark.

Bedste odds på dansk sejr finder vi hos Bet365, der tilbyder odds 1,75.

Tror man på, at Danmark vil vinde og Serbien ikke vil score i kampen, så kan man hente odds 2,75 hos Nordicbet. 

BetXperts bud på resultat og målscorer

Resultat fuldtid Målscorer når som helst
2 - 0 Albert Grønbæk

Sådan får du billet til Danmark - Serbien i Parken

På DBU’s hjemmeside kan man købe billetter til Danmark - Serbien.

Kampen starter kl. 18.00 og dørene til stadion åbner 1,5 time før kampstart. Der er som altid fanzone ved stadion før kampen mod Serbien. Der bliver åbnet for fanzonen i Fælledparken fra kl. 13.00 - 17.00.

Danmarks kampe i Nations League-gruppespillet

5/9: Danmark 2 - 0 Schweiz
8/9: Danmark - Serbien
12/10: Spanien - Danmark
15/10: Schweiz - Danmark
15/11: Danmark - Spanien
18/11: Serbien - Danmark

Bookmakere med odds til Danmark - Serbien

Se alle aktuelle odds og tilgængelige væddemål til søndagens spændende Nations League-opgør mellem Danmark og Serbien hos følgende bookmakere:

Besøg VBet
Masser af odds på dansk fodbold
Konkurrencedygtige odds på de store sportsligaer i verden
24 timers live chat support
Brugervenlig platform til mobile enheder
Over 40 forskellige sportsgrene med odds
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Gratis spil gyldigt i 7 dage - Maksimum Gratis spilbeløb 500 kr. - Gevinster fra Gratis spillet inkluderer ikke indsatsen

Yderligere vilkår 18+ | Kun for nye verificerede spillere | Kun for det første væddemål | Min. Indbetaling: 40 kr. Væddemålstype: Enkelt/multi
Regler og vilkår:  Vi henviser til VBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Betinia
God velkomstbonus
fint spiludvalg
Hurtig hjemmeside
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5x væddemål og bonusbeløb på enkeltsport med odds på mindst 2,0, eller på multi-væddemål med odds på mindst 1,5 pr. valg. Totalt 10.000 kr inden for 60 dage efter første indbetaling.

Yderligere vilkår For at kvalificere sig til bonussen skal spilleren gennemspille det fulde beløb af den første indbetaling mindst én gang med odds på mindst 1,50. Maks beløb, der tæller med i gennemspilningskravene for hvert væddemål, er 500 DKK. Indbetalinger foretaget med Neteller eller Skrill kvalificerer ikke til denne kampagne.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Betinia hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Campobet
Moderne hjemmeside
Udmærket spiludvalg
Mulighed for odds boost
Omsætningskrav Indbetaler du 100 kr. og laver et kvalificerende væddemål for 100 kr., modtager du 100 kr. i bonus. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder.

Regler og vilkår:  Vi henviser til Campobet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Danske Spil
Høje odds på udvalgte kampe
Mange livebetting markeder
Stærk mobil-app
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Regler og vilkår:  Vi henviser til Danske Spil hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Expekt
Velkomstbonus uden gennemspilskrav
Stort udvalg af sportsmarkeder og oddsmarkeder
Super effektiv kundesupport
Høj tilbagebetalingsprocent
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 1,80 indenfor 14 dage.

Yderligere vilkår

18+ | Kun nye spillere | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Kun for nye spillere | Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 | Maks freebet op til 600 kr. | Aktiveres under "mine tilbud" og skal bruges inden 60 dage | Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede | Freebet gælder kun som et livebet


Regler og vilkår:  Vi henviser til Expekt hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Den danske landstrup mod Serbien

Målmænd:

  • Kasper Schmeichel, Celtic
  • Peter Vindahl Jense, Sparta Prag
  • Mads Hermansen, Leicester

Forsvarsspillere:

  • Alexander Bah, Benfica
  • Jannik Vestergaard, Leicester
  • Joachim Andersen, Fulham
  • Rasmus Nissen Kristensen, Eintracht Frankfurt
  • Victor Kristiansen, Leicester
  • Victor Nelsson, Galatasaray
  • Patrick Dorgu, Lecce

Midtbanespillere:

  • Christian Eriksen, Manchester United
  • Christian Nørgaard, Brentford
  • Mikkel Damsgaard, Brentford
  • Morten Hjulmand, Sporting CP
  • Pierre-Emile Højbjerg, Marseille
  • Jesper Lindstrøm, Everton
  • Morten Frendrup, Genoa

Angribere:

  • Andreas Skov Olsen, Club Brügge
  • Jonas Wind, Wolfsburg
  • Yussuf Poulsen, RB Leipzig
  • Gustav Isaksen, Lazio
  • Albert Grønbæk, Rennes
  • Kasper Dolberg, Anderlecht

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er Danmarks næste landskamp?

Det danske landshold tager imod Serbien i den anden puljekamp i Nations League. Der er kampstart i Parken søndag den 8. september kl. 18.00.

Hvem er favorit i Danmark - Serbien?

Bookmakerne har Danmark som favorit til at vinde kampen.

Feedback