18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
Argentina

1 - 0

EFS
Colombia

112ʼ Lautaro Martínez

1H 2H ET
0-00-01-0
15. juli 2024 kl. 03:20 - Fodbold, Sydamerika - Copa America
Hard Rock Stadium    Raphael Claus
Opdateret
Nicolai J.Ekspert Nicolai J.
Tekstforfatter og redaktør hos BetXpert med en forkærlighed for den engelske Premier League. Har arbejdet indenfor spilbranchen siden 2017, hvor jeg begyndte min iGaming-karriere hos den maltesiske spilvirksomhed, Aspire Global. Derfra gik turen til affiliate-virksomheden Game Lounge, hvor jeg arbejdede som tekstforfatter i omkring 5 år, før jeg begyndte hos BetXpert (Raketech Limited) i 2024. Mit ekspertområde er Premier League-fodbold, men jeg har også interesse for golf, tennis og håndbold.

DanielHvalsø DanielHvalsø
Optakter, analyser og mere eller mindre realistiske spiltips

Vis mere
Vis mindre

Odds på Argentina - Colombia 15/07, Sydamerika - Copa America

Hvem vinder Copa América 2024? Det finder vi ud af natten til mandag den 15. juli klokken 02.00, hvor Argentina og Colombia støder sammen på Hard Rock Stadium i Miami Gardens. Verdensmestrene har sat kursen mod sit 16. Copa América-mesterskab, men Lionel Messi & Co. får kam til sit hår. Finalemodstanderen har nemlig ikke tabt de seneste 28 kampe. Seneste nederlag kom netop til Argentina, så Colombia har revanche til gode. Spørgsmålet er om de får det? Argentina er bookmakernes favorit til at tage titlen. Se odds på finalen og få chancerne leveret direkte fra Belo Horizonte af vores Sydamerika-ekspert Peter Arnholdt X.

    

Argentina - Colombia: Odds på vinderen

Argentina - Colombia

Argentina Colombia
27ʼ 1H Jhon Andrés Córdoba Copete J. A. C. Copete
Alexis Mac Allister A. M. Allister 2H 61ʼ
Nicolás González N. González >
Lionel Messi L. Messi <
66ʼ
Nahuel Molina Lucero N. M. Lucero >
Gonzalo Ariel Montiel G. A. Montiel <
72ʼ
89ʼ Rafael Santos Borré Amaury R. S. B. Amaury >
Jhon Andrés Córdoba Copete J. A. C. Copete <
89ʼ Kevin Castano K. Castano >
Richard Rios R. Rios <
91ʼ ET 1H Juan Fernando Quintero Paniagua J. F. Q. Paniagua >
James David Rodríguez Rubio J. D. R. Rubio <
Lautaro Martínez L. Martínez >
Julián Álvarez J. Álvarez <
97ʼ
Giovani Lo Celso G. L. Celso >
Alexis Mac Allister A. M. Allister <
97ʼ
Leandro Daniel Paredes L. D. Paredes >
Enzo Fernández E. Fernández <
97ʼ
106ʼ ET 2H Andrés Mateus Uribe Villa A. M. U. Villa >
Jefferson Andrés Lerma Solís J. A. L. Solís <
106ʼ Miguel Ángel Borja Hernández M. Á. B. Hernández >
Luis Díaz L. Díaz <
106ʼ Horhe Karraskal H. Karraskal >
Jhon Adolfo Arias Andrade J. A. A. Andrade <
1-0 Lautaro Martínez L. Martínez
Giovani Lo CelsoG. L. Celso (Assist) ET 2H
112ʼ
115ʼ Miguel Ángel Borja Hernández M. Á. B. Hernández
Nicolás Otamendi N. Otamendi >
Ángel Di Maria Á. D. Maria <
117ʼ
Giovani Lo Celso G. L. Celso 118ʼ

Kampstatistik

12 Skud 19
5 Skud på mål 4
4 Hjørnespark 7
12 Indlæg 17
2 Offside 1
8 Frispark begået 18
2 Gule kort 2
0 Røde kort 0
44% Boldbesiddelse 56%

Live opdateringer

Bekræftede startopstillinger

4-3-3
Argentina
Argentina
25
Lisandro Martínez
13
Cristian Gabriel Romero
20
Alexis Mac Allister
24
Enzo Fernández
7
Rodrigo Javier de Paul
11
Ángel Di Maria
9
Julián Álvarez
10
Lionel Messi
23
Emiliano Martínez
3
Nicolás Tagliafico
4
Gonzalo Ariel Montiel
4-3-3
Colombia
Colombia
21
Daniel Muñoz
2
Carlos Eccehomo Cuesta Figueroa
23
Davinson Sánchez
11
Jhon Adolfo Arias Andrade
16
Jefferson Andrés Lerma Solís
6
Richard Rios
7
Luis Díaz
24
Jhon Andrés Córdoba Copete
10
James David Rodríguez Rubio
12
Camilo Andrés Vargas Gil
17
Johan Andrés Mojica Palacio
4
Santiago Arias Naranjo

Se flere odds på fodbold og kampinfo i vores matchcenter.

Spilforslag til Argentina - Colombia

Gonzalo Montiel får kort til odds 3,40 hos Bet365*

Colombias Luis Diaz er en giftig herre, som det argentinske forsvar skal holde øje med især i de hurtige omstillinger. Det bliver sandsynligvis højre backen Gonzalo Montiel, som får den utaknemmelige opgave.

Luis Diaz' driblinger og fart er en torn i øjet for ethvert forsvar, og mon ikke Argentinas landstræner Lionel Scaloni har bedt Montiel om at tage fløjlshanskerne af, så man kan tage brodden af den colombianske ener?

Kampens dommer, brasilianske Raphael Claus hiver i snit fire gule kort op af lommen. De kan dog sidde løsere i en Copa América-finale, og der er mit bud, at et af dem rammer Luis Diaz' direkte modstander.  

OBS! Vores ekspert Vbet.dk Tips har også et spilforslag til Copa América-finalen. Se mere via linket!

Argentina - Colombia, vinderchancer 

Bookmakerne er enige om, at Argentina er favorit til at vinde finalen. Argentina vurderes til at have godt 42% chance for at vinde kampen efter den ordinær spilletid, mens Colombias muligheder estimeres til små 27%.

Argentina vinder Kampen ender uafgjort Colombia vinder
42,16% chance 31,28% chance 26,57% chance

OBS: Baseret på odds hos Nordicbet.

Se Se alle oddsTips.

Optakt til Argentina - Colombia  

Copa América-finalen står mellem turneringens to bedste hold. Argentina har imponeret med sin kontrol på kampene. Der var lige en svipser mod Ecuador i kvartfinalen, som blev rettet op i straffesparkskonkurrencen, men ellers har verdensmestrene vundet sine kampe med et til to mål, måske ud fra devisen om, at sejre på over to er spildt arbejde ...

Colombia har omvendt været det hold med mest spræl i under denne turnering. Holdet med fodermesteren James Rodríguez i spidsen har høstet et par storsejre på 3-0 og 5-0, og defensiven har også vist fremragende form i et par af de svære kampe. Colombia er gået til finalen uden lotteriet fra straffesparkspletten, og det tyder også på styrke.

Der er lagt op til en intens og spændende duel klokken 02.00 natten til mandag på Hard Rock Stadium i Florida mellem to formstærke mandskaber. Spørgsmålet er om Sydamerika skal tegnes i de himmelblå og hvide farver som sidst eller om der kommer et skift til gul, blå og rød.  

Argentina og sidste dans med Ángel di Maria  

Det argentinske landshold tog sig sikkert videre til finalen efter en 2-0-sejr over Canada foran godt 80.000 tilskuere på MetLife Stadium i New Jersey. Dermed gentog 'La Albiceleste' (De hvide og himmelblå) resultatet fra de to landes møde i gruppespillet. Landstræner Scaloni havde traditionen tro byttet rundt på et par brikker i forhold til forrige kamp.

Det betød, at bl.a. Julián Álvarez startede inde på bekostning af turneringens topscorer Lautaro Martínez, og den 23-årige Manchester City-forward kvitterede for tiltroen med kampen første scoring. Det sidste pletskud blev sat ind af Lionel Messi, som dermed kom på måltavlen for første gang i dette års Copa América.

Landstræneren Scaloni har været dygtig til at bruge sin trup, og det er sikkert en af årsagerne til, at så godt som alle spillere meldes fit til finalen. Det bliver uden tvivl en emotionel dag for Ángel di Maria. Den 36-årige kantspiller spiller sin sidste kamp i nationens farver, og det kan meget vel ende med endnu en pokal til samlingen derhjemme.

Argentina har ikke tabt en kamp siden 16. november 2023, hvor man hjemme på La Bombonera tabte med 2-0 til Uruguay i den sydamerikanske VM-kvalturnering. 'La Scaloneta' (Landsholdets kælenavn under Lionel Scaloni) er oppe på 10 kampe i træk uden nederlag, og FIFA-ranglistens nr. 1 er nede i odds 1,50 for at genvinde Copa América-titlen fra 2021.

Det forventes, at Lionel Scaloni for en gangs skyld stiller med samme hold to kampe i træk. Der er en smule tvivl om højre backen Gonzalo Montiel, der fik et skrub i semifinalen, og hvis han ikke er 100% på toppen, går pladsen til Nahuel Molina. Argentina var været dygtige til at kontrollere sine kampe, og mon ikke de bruger samme model i finalen? 

Colombia med momentum og måske trætte ben?

Det gik ikke stille for sig, da Colombia natten til torsdag kvalificerede sig til slutkampen mod Argentina efter en 1-0-sejr over Uruguay. Jefferson Lerma pandede sejrsmålet ind efter 38 min. efter et hjørnespark af James Rodrígues, og Crystal Palace-midtbanespilleren sikrede dermed 'los cafeteros' (kaffebønderne) sin første Copa América-finaleplads i 23 år.

Semifinalen var særdeles tæt, og colombianerne måtte spille hele 2. halvleg med en mand i undertal efter udvisningen af Muñoz. Alligevel lykkedes det at få resultatet i hus. Colombia fik en fantastisk opbakning fra mange af de over 70.000 fans på Bank of America Stadium i North Carolina, og på ægte sydamerikansk manér sluttede det hele med tumult på banen og lægterne.

Colombia kommer ind til titelkampen med imponerende 28 kampe i træk uden nederlag, og offensiven med Luis Diaz og den fantastiske playmaker James Rodríguez har været giftig med flotte 12 mål i fem kampe under turneringen i USA. Dusinet er fordelt på otte forskellige spillere, og det understreger også Colombias bredde.

Det colombianske mandskab møder noget svækket til finalen. Nøglespilleren Muñoz er ude med karantæne efter det røde kort mod Uruguay. Han har været Copa Américas bedste højre back og bidraget med to mål og masser af gode aktioner. Daniel Muñoz estattes af den 32-årige Santiago Arias, som kender gamet efter 59 landskampe for Colombia.

Vi skal nok påregne, at mange af de colombianske spillere kan være noget slidte. Landstræner Néstor Lorenzo har kørt mere eller mindre med samme startopstilling gennem turneringen med store veksler på offensive esser såsom Luis Diaz og James Rodríguez. Omvendt har holdet momentum, og det kan godt give vinger selv for trætte ben.

Forventninger til Argentina - Colombia  

Det kan godt blive en af de store fodboldaftener, hvor vi får set de to fantastiske 10'ere, nemlig Lionel Messi og James Rodríguez i en direkte duel om det sydamerikanske mesterskab. Begge er oppe i årene. Messi er lige fyldt 37, mens Rodríguez fylder 33 i disse dage, så vi kan ikke forvente mange flere tvekampe mellem de to dygtige playmakere.

Argentina og Colombia har spillet tætte kampe i de seneste tre opgør. Verdensmestre vandt 1-0 på vej til kvalifikationen til VM i Qatar på et mål af Lautaro Martínez, og førend det hedder resultaterne 1-1 og 2-2. Det peger igen på, at vi kan få en tæt finale på Hard Rock Stadium.

Vi kan godt forvente, at Argentina vil forsøge at holde det colombianske angreb nede, dels med tætte markeringer og dels med et højt pres. Det havde man fin succes med, da de to hold mødtes seneste i Córdoba. Omvendt skal Colombia bevare sit offensive flow med giftige Luis Diaz opererende på venstrekanten, mens James Rodríguez får en fri rolle.

Det kan dog godt blive en taktisk affære. Det er jo ikke altid, at man slipper hestene løs i en finale, hvor nøgleordene bliver kontrol og tålmodighed. Der skal ofte en scoring til, førend kampene åbner sig. Igen kan en standardsituation blive afgørende. Der har Argentina jo mester Messi, mens Rodríguez' følfod samt de dygtige hovedstødsspillere kan blive dåseåbneren for Colombia. 

Seneste kampe:

22/3: El Salvador – Argentina 0-3 på Lincoln Financial Field, Philiadelphia, USA
26/3: Costa Rica – Argentina 1-3 på Los Angeles Memorial Coliseum, Los Angeles, USA
09/6: Argentina – Ecuador 1-0 på Soldier Field, Chicago, USA
14/6: Argentina – Guatemala 4-1 på FedExFiels, Washington DC, USA
21/6: Argentina – Canada 2-0 på Mercedez-Benz Stadium, Atlanta, Georgia (Copa América, 1. runde)
25/6: Chile - Argentina 0-1 på MetLife Stadium i East Rutherford, New Jersey (Copa América, 2. runde)
30/6: Argentina - Peru 2-0 på Hard Rock Stadium, Miami Gardens, Florida (Copa América, 3. runde)
05/7: Argentina - Ecuador 1-1 (4-2 efter straffespark) på NRG Stadium i Houston (Copa América, kvartfinale)
10/7: Argentina - Canada 2-0 på MetLife Stadium i East Rutherford, New Jersey (Copa América, semifinale)

22/3: Spanien - Colombia 0-1 på London Stadium, London, England
26/3: Colombia - Rumænien 3-2 på Metropolitano Stadium, Madrid, Spanien
08/6: USA - Colombia 1-5 på FedEx Field, Washington DC, USA
15/6: Colombia - Bolivia 3-0 på Pratt & Whitney Stadium,  Connecticut, USA
25/6: Colombia - Paraguay 2-1 på NRG Stadium, Houston (Copa América 1. runde)
29/6: Colombia - Costa Rica 3-0 på State Farm Stadium, Glendale (Copa América 2. runde)
03/7: Brasilien – Colombia 1-1 på Levi's Stadium, Santa Clara, Californien (Copa América 3. runde)
07/7: Colombia - Panama 5-0 på State Farm Stadium, Glendale, Arizona (Copa America, kvartfinale)
11/7: Uruguay - Colombia 0-1 på Bank of America Stadium, Charlotte, North Carolina (Copa América, semifinale)

Argentina - Colombia, indbyrdes opgør

Argentina og Colombia har ifølge Transfermarkt mødt hinanden 39 kampe, og her er det blevet til 22 argentinske sejre, ni colombianske, mens otte indbyrdes opgør er endt uafgjort. Målscoren hedder 81-49 i argentinsk favør. 

Den seneste duel stammer fra den 2. februar 2022, hvor Argentina hjemme på Estadio Mario Alberto Kempes i Córdoba slog Colombia med 1-0 i den sydamerikanske VM-kvalturnering. Lautaro Martínez blev matchvinder efter 29 minutter.

Forventede startopstillinger:  

Argentina (4-4-2): Emiliano Martínez; Gonzalo Montiel, Cristian Romero, Lisandro Martínez, Nicolás Tagliafico; Ángel Di María, Rodrigo De Paul, Enzo Fernández, Alexis Mac Allister; Lionel Messi, Julián Álvarez.

Colombia (4-3-3): Camilo Vargas; Santiago Arias, Davinson Sánchez, Carlos Cuesta, Johan Mojica; Jefferson Lerma, Richard Rios, James Rodriguez; Jhon Arias, Jhon Cordoba, Luís Díaz.

Spil på Argentina - Colombia hos Betinia

Bookmakere med odds på Argentina - Colombia 

Besøg Expekt

1.000 kr. Matched freebet

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Velkomstbonus uden gennemspilskrav
Stort udvalg af sportsmarkeder og oddsmarkeder
Super effektiv kundesupport
Høj tilbagebetalingsprocent
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 1,80. Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 1000 DKK i dit første spil indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår 18+ | Kun nye spillere | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Kun den første indbetaling og det første væddemål er berettiget til dette tilbud. Eksempel: Opret konto, aktiver velkomstbonus, indbetal 1.000 kr. og placer dit væddemål til min odds 1.80. Når det kvalificerende væddemål er afgjort, modtager du et 1.000 kr. Freebet automatisk. Min. indbetaling 100 kr. | Maks freebet 1.000 kr. | Aktiver velkomstbonus og foretag et væddemål med odds 1.80 eller højere inden for 14 dage efter oprettelse. Matched freebet er gyldigt i 14 dage. | Matched freebet kan bruges på mobil og desktop, både live og pre-games. | Skrill, & PaySafeCard er ikke gyldige indbetalingsmetoder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Expekt hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 DDK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
God velkomstbonus på sport
Stort spiludvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
Rigtig god mobilapp
Meget brugervenligt og flot site
Konkurrencedygtige odds
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår

Kun tilgængeligt for nye kunder.


Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Danske Spil

Danske Spil

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Høje odds på udvalgte kampe
Mange livebetting markeder
Stærk mobil-app
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Regler og vilkår:  Vi henviser til Danske Spil hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg ComeOn

100% bonus up til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Glimrende velkomstbonus
God brugeroplevelse
Stort spiludbud på sport og casino
Høje odds på Superligaen
Høj tilbagebetalingsprocent
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5x omsætningskrav på indbetaling + bonusbeløb til min. odds 1.80 indenfor 60 dage. Maksimale indsats per væddemål er 250 kr.

Regler og vilkår:  Vi henviser til ComeOn hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Unibet

100% op til 1.000 DKK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

lionel messi argentina

Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV / AFP

Argentina - Colombia kampinfo:

  • Start: Mandag d. 15. juli kl. 02.00
  • Turnering: Copa América
  • Runde: Finale
  • Stadion: Hard Rock Stadium, Miami Gardens, Florida
  • Dommer: Raphael Claus, Brasilien
  • TV: TV3 Sport, Viasat samt LeoVegas

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på typiske spørgsmål omkring Argentina - Colombia her:

Hvornår spilles Argentina - Colombia?

Kampen mellem Argentina - Colombia afvikles mandag den 15/7 klokken 02.00 .

Hvilken tv-kanal viser Argentina - Colombia?

Kampen kan følges på TV3 Sport, Viaplay, og så er der bookmakeren LeoVegas, som livestreamer gratis fra Copa América.

Hvem er favorit til at vinde kampen mellem Argentina - Colombia?

Argentina er favorit. Oddset på en sejr til Argentina ligger i skrivende stund på omkring 2,264 i snit, mens Colombia rammer 3,65. 

Hvad sker der, hvis kampen ender uafgjort efter ordinær spilletid?

Hvis der ikke er fundet en vinder efter 90 minutter, går man videre til 2 x 15 minutters forlænget spilletid. Er der stadig ingen afgørelse, skal Copa América-mesteren findes via straffesparkskonkurrence. 

Hvor spilles Argentina - Colombia?

Kampen spilles på Hard Rock Stadium, Miami Gardens, Florida

Feedback