Premier League går ind i slutspurten og Manchester United besøger Crystal Palace i mandagens opgør på Selhurst Park. Vi har set nærmere på oddsene for Crystal Palace - Manchester United samt specialspil for Rasmus Højlund.

Se odds for Rasmus Højlund hos Bet365

Crystal Palace har hentet 10 point i deres seneste 4 Premier League-kampe, heriblandt flotte sejre over Liverpool, West Ham og Newcastle.

Manchester United måtte nøjes med 1-1 mod Burnley i seneste spillerunde og har blot hentet en enkelt sejr i deres seneste 5 Premier League-kampe, hvor den usikre defensiv har indkasseret 10 mål.

Det er sjældent kedeligt at følge Manchester Uniteds kampe og manager Erik ten Hag har valgt at give Christian Eriksen en ny chance i startopstillingen.

Kan Rasmus Højlund slå til mod Crystal Palace?

Rasmus Højlund har haft det svært som enlig spydspids, men får vi mon mål fra den unge danske angriber  mod Crystal Palace. Der er kickoff mandag den 6. maj kl. 21.00.

Se flere odds til Crystal Palace - Man. United.

Rasmus Højlund

Foto: CRISTINA QUICLER / AFP

Rasmus Højlund odds - mod Crystal Palace

Special Højeste odds Bookmaker
Rasmus Højlund scorer i kampen 3,00
Rasmus Højlund får kort i kampen 4,90
Rasmus Højlund scorer første mål i kampen 7,00
Rasmus Højlund scorer mindst 2 mål 10,00
Over 0,5 skud på mål 1,96
Under 0,5 skud på mål 1,73

Rasmus Højlund stats for Manchester United

  • Antal kampe i Premier League 2023/2024: 26 kampe
  • Antal kampe i startopstilling: 23 kampe
  • Antal mål: 8 mål

Masser af rosende ord til Rasmus Højlund

Mål ændrer alt og der er kommet stor begejstring for Rasmus Højlund hos den krævende britiske sportspresse. De mener nu, at Manchester United har fået en striker, der kan konkurrere med Erling Haaland, der har slået scoringsrekorder for rivalerne Manchester City.

"- Højlund looked like a Haaland in the making - that power, that strength and aggression in his running. I've always like that about a Manchester United centre-forward," siger Gary Neville til Sky Sports.

Højlund blev helten i FA Cup-semifinalen mod Coventry, da han scorede det sidste mål i straffesparkskonkurrencen. 

Manchester United skal møde byrivalerne Manchester City i FA Cup-finalen den 25. maj på Wembley. 

- Når man kigger på Rasmus Højlund selv, er det klart, at der selvfølgelig skulle en tilvænningsperiode til i Premier League. Det er et andet tempo end i Italien. Nu har Rasmus Højlund vænnet sig til tempoet i England, og det kan man se.

  • Fodboldekspert Morten Bruun

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange mål har Rasmus Højlund scoret for Manchester United?

Rasmus Højlund har i alt scoret 14 mål for Manchester United i 2023/2024 sæsonen. Heraf er 5 mål scoret i Champions League-turneringen, mens Højlund scorede sit første mål i Premier League i 18. spillerunde i 3-2 sejren over Aston Villa (26. december).