18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Live betting: Bookmakere med Live odds

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Live betting er, når du spiller på en kamp, en (sports)begivenhed, mens den er i gang. Hvad kan du så spille på, mens en kamp er i gang, tænker du måske. Normalt er udvalget ikke helt lige så stort, som hvis du spiller, inden kampen begynder.

1000 kroner live bet hos Mr Green

Tidligere var det ikke så normalt, du kunne spille på ret mange specialspil live; det er da også her, bookmakerne som regel halter, når de halter, men langt de fleste har virkelig oppet sig siden midt-10’erne. 

Holder du dig eksempelvis til de store fodboldturneringer, kan du hos mange bookmakere spille live på antal kort, om en spiller får et kort, om der kommer et rødt kort, næste målscorer, en spiller scorer etc. 

BetXpert har også snakket med andre spiludbydere om emnet, og her har tendensen været minimum den samme; det er slet ikke unormalt, at live betting står for et rigtig godt stykke over 50 procent af den samlede omsætning.

Live betting sportsgrene

Du kan spille på stort set al slags sport på live betting. Det, betting sider udbyder odds på, inden kampene begynder, kan du som regel også spille på, efter de er begyndt. 

Det vil sige alt lige fra live betting på:

Det er endda muligt at spille på underholdningsprogrammer som X Factor og Vild med Dans live.

Opret dig og få 1000 kroner live bet hos Mr Green

Live betting bookmakere 2024

Nu har du fået BetXperts bud på de bedste live betting bookmakere 2024. Det er som tidligere nævnt en subjektiv vurdering, og du møder måske andre vurderinger andetsteds. Her på siden bryster vi os imidlertid af, at vi i redaktionen alene samlet har over 50 års erfaringer med betting. Som hjemmeside har BetXpert eksisteret siden 2001. Vi tillader os derfor i al beskedenhed at sige, at vi ved, hvad vi snakker om.

Live odds, live betting, kald det, hvad du vil, er beviseligt blevet en kæmpe ting indenfor betting, og bookmakerne øger hele tiden deres opmærksomhed på fænomenet. Så uanset om du er sikker på, du er kommet for at blive i gamet, eller om du bare er med for en kort stund, så bør du prøve kræfter med live betting; dét er i hvert fald kommet for at blive, og det bliver kun større og større. 

Tjek desuden gerne regelmæssigt vores kampagneside, hvor du også finder odds tilbud fra spiludbyderne.

Live Betting

Top-3 live betting bookmakere

Ligesom med alt andet indenfor betting, så er det individuelt, hvilke bookmakere man finder bedst til live bets. Her får du BetXperts top-3 over de bedste live betting bookmakere.

  1. Bet365
  2. Unibet
  3. NordicBet

Bet365 live betting i verdensklasse

Denne grøn, gulfarvede og britiske bookmaker er bare i en klasse for sig selv. Som du kan se i vores generelle oversigt over bookmaker, så scorer bet365 4,5 stjerner ud af 5 i vores samlede vurdering. Ingen bookmaker overgår dette. 

Din live betting er i yderst gode hænder hos Bet365. Du kan spille på næsten alt, hvad dit hjerte begærer, og du kan endda livestreame masser af topfodbold, tennis, håndbold, basket, ishockey og så videre helt gratis, mens du laver dit bet365 live bet. For at se sport gratis kræves det blot, du har penge stående på din konto; én øre er nok. Bet365 trækker ikke nogle af dine penge, når du ser sport hos dem.

Bet365 live bet

(Screenshot fra bet365's hjemmeside)

Live Odds hos Bet365

På særligt fodbold og tennis har Bet365 et imponerende udvalg af live spil, men du finder også mange spilmuligheder live på fx basketball, bordtennis, volleyball, golf, skisport, curling, trav og meget andet. De fleste live-væddemål kan også kombineres med væddemål fra pre-match sektionen.

Livebetting er integreret i Bet365 websitet. Bet365 ligger inde med markedets største udvalg af streamingrettigheder, og man kan derfor følge et hav af kampe og begivenheder i livebetting-sektionen.

Der er altid live betting på Bet365, uanset hvilket tidspunkt på døgnet der er tale om. Spiludbyderen gør endda en dyd ud af at give dig en masse statistikker fra live-kampene. Det kan være skud på mål, skud i alt, boldbesiddelse, hjørnespark, kort, straffespark og endda også holdopstillinger i de store ligaer. 

Udvalget af live bets hos bet365 er kæmpestort, og softwaren kører næsten altid upåklageligt og hurtigt; dette er utrolig vigtigt, når du live better. 

Er du til esports live odds, er bet365 også lige dig. De har liveodds på alle de kendte spil, lige fra FIFA til CounterStrike, Dota og så videre. 

Besøg Bet365

100% bonus op til 1.000 DDK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Bet365 liveodds
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus. *Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu

Unibet live odds til den kræsne

Den svenske spiludbyder Unibet giver dig live odds i verdensklasse. Faktisk kan det være svært at afgøre, om Unibet eller bet365 er bedst, men de fleste vil nok pege på sidstnævnte.

Der er dog også rigeligt med gode grunde til, at du bør ty til Unibet live odds. Hos bet365 kan du både livestreame kampe gratis og live oddse på samme tid. Det kan du også hos Unibet, men svenskerne topper disciplinen. 

Unibet live odds

(Screenshot fra Unibets hjemmeside)

Live Odds hos Unibet

Her kan du nemlig indstille billedet til fuld skærm og få odds vist nederst på skærmbilledet i en menu, du kan navigere og sætte dine spil i; det kan du ikke andre steder på markedet – her er du nødt til at anvende den lille skærm for at kunne se både kamp og odds samtidig. 

Som det er tilfældet med bet365, kan du også hos Unibet streame en masse gratis topsport.

Unibet er endvidere kendte for at have masser af specialspil. Dette gælder også under kampene, og de er nok stadig en my foran eksempelvis bet365 på det parameter. Sidstnævnte er dog kommet bedre med på den front de seneste år.

Besøg Unibet

100% op til 1.000 DKK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Unibet Live Odds
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus. *Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu Læs vilkår og betingelser her

NordicBet live betting for alle

Når du spiller live odds eller live betting hos NordicBet, mangler du ikke noget. Bookmakeren gør som altid brug af deres blå og imødekommende farver, som kæler for øjnene. 

Nu er det bestemt ikke kun på grund af NordicBets farver, at de har fundet vej til denne top-3 over live bookmakere. Spiludbyderen var tidligere ikke blandt de bedste til live betting, men særligt siden renoveringen af hjemmesiden omkring år 2020 har NordicBet virkelig taget skeen i den anden hånd, når det kommer til live odds. Spiludvalget til live kampe er eksploderet, og som hos enhver anden god live bookmaker kan du se masser af topsport helt gratis. 

Er du interesseret i at finde live odds hos NordicBet, belønnes du med en flot velkomstbonus i form af et 500-kroners freebet.

Besøg NordicBet

500 kroner freebet

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
NordicBet Live odds
Omsætningskrav Placer et væddemål hvor indsatsten er 500 kr. til min. odds 1.8 og få et freebet på samme beløb.

Yderligere vilkår Velkomsttilbuddet gælder kun for nye spillere. Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. Indsatsen fra freebettet udbetales ikke.
Regler og vilkår:  Vi henviser til NordicBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus. *Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu Læs vilkår og betingelser her

Live odds – fordele 

Når du spiller live odds, får du virkelig muligheden for at bevise, at du kan analysere en kamp. Her har du chancen for at vise, at du læser en kamp bedre end bookmakeren. Står der eksempelvis 0-0 efter 30 minutter i en fodboldkamp, vil bookmakeren ofte – selvfølgelig afhængig af holdene, der spiller – vurdere, at under 2,5 mål skal være favorit. 

Live Odds

Her kan det være, du har set noget i kampen, som bookmakeren måske ikke har set. Dermed har du mulighed for at gå ind at udnytte dette ved eksempelvis at spille over 2,5 mål til et flot live odds. 

Det kan også være, at et hold er bagud 0-2, selvom de har været klart bedst. Her kan det nogle gange være et forsøg værd at satse på, at det bedste hold kommer tilbage i kampen og får vendt det til deres fordel. Her vil du som regel altid kunne score dig et meget flot live odds. 

En anden fordel ved live betting er, at du er helt klar over, hvilke spillere der er på banen/i aktion. Det kan du tjekke på alskens fodbold livescore sider, på klubbernes hjemmesider eller på deres sociale medieplatforme.

Live betting vs pre-match spil

Når du spiller live betting eller live odds, spiller du som nævnt, mens kampen allerede er gået i gang. Dette står i kontrast til den traditionelle måde at spille på, nemlig inden kampen går i gang; dette kaldes på engelsk at spille pre-match, og det er også en meget brugt term på dansk. 

Noget af det, som folk elsker mest ved live betting, er, at de kan spille, mens de ser kampen i fjernsynet, på computeren eller via app. På den måde får du både spænding ved det sportslige resultat samt din betting. 

Odds live – det skal du være opmærksom på

Tingene kan gå rigtig hurtige, når du spiller odds live. Du skal huske på, at du ikke er den eneste, der sidder og følger med i kampen. Andre har måske de samme tanker, som du har, og hvis de er hurtigere til at trykke på aftrækkeren, risikerer du, at dit odds daler. 

Hvis flere eller mange spillere sætter deres penge på det samme udfald, sænker bookmakeren som regel live oddset på spillet. Det kaldes, at oddset bliver slashet.

Det behøver dog ikke kun være, fordi andre sidder og spiller. Det kan også skyldes, at bookmakeren begynder at se det samme, som du gør, og derfor sænker oddset: De vurderer simpelthen, at spillet ser mere og mere sandsynligt ud, hvorfor oddset skal være mindre. 

Det gælder dermed om at finde det rette temperament, når du spiller live betting; om at slå til på det rette tidspunkt. Det kan være en svær øvelse, og du vil formentlig komme til at betale lidt lærepenge, inden du bliver en mester udi i disciplinen. 

En anden ting, du skal være opmærksom på, er, at det ikke kun er oddsene, der kan være fart i. Det kan der også i antallet af dine spil. Inden du får set dig om, har du muligvis lavet flere spil for flere penge, end du først havde kalkuleret med. Husk altid at have hovedet med dig, når du spiller odds live og ved betting generelt. 

FAQ live betting bookmakere

Hvilken er den bedste live betting bookmaker?

Det er bet365 ifølge os. Se eventuelt vores top-3-liste her i artiklen.

Hvad er live betting?

Livebetting er, når du spiller på en begivenhed, efter den er begyndt. Dette er modsat pre-match-spil, somd det hedder, når du spiller, inden kampen/begivenheden går i gang.

Hvem kan spille live odds?

Alle, der er fyldt 18 år, kan spille live odds. Det kræver blot, at du opretter dig hos en bookmaker. Se eventuelt vores top-3-liste over bedste live odds bookmakere her i artiklen. Opretter du dog hos en af disse, får du en velkomstbonus.

Feedback