18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Asian Handicap: Hvad er et handicap odds?

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Handicap odds kan være svært at hitte ud af, når man er helt grøn på feltet. I denne artikel kan du se en Asian handicap forklaring om odds og en Asian handicap tabel over alle Asian-linjerne.

Du er formentlig havnet på denne side, fordi du har hørt eller læst om, at nogen har spillet på Asian handicaps. Eller du er stødt på spillene hos en eller flere bookmakere, og nu vil du have en forklaring på Asian handicaps. 

Hvis ovenstående er tilfældet, er du havnet det helt rette sted. I denne artikel vil vi forklare dig alt om reglerne vedrørende Asian handicap odds. Der er både Asian handicaps indenfor over/under-spil og indenfor 1X2-spil. Det kommer vi alt sammen til. I artiklen finder du desuden også en Asian handicap tabel for både 1X2- og over/under-spil.  

Bookmakeren bet365 er berømt og berygtet for at være en af verdens bedste bookmakere, når det kommer til Asian handicaps.

Hvad er Asian handicap?

Asian handicap odds vil åbne en helt ny verden for dig, hvis du ikke allerede er bekendt med den. Kort fortalt er det handicaps, som kan det samme og langt mere end de traditionelle handicap-linjer. Disse traditionelle linjer kaldes også for European handicaps. 

Ikke nok med at Asian-varianterne kan det samme og meget mere; du får som oftest også et højere ods, når du spiller Asian handicap odds i stedet for de traditionelle handicap. 

Men hvad er Asian handicap, og hvori består forskellen fra de traditionelle European handicaps så? Det vil vi forsøge at gøre dig meget klogere på i de kommende afsnit. 

Traditionelle handicap odds
Lad os tage det helt fra bunden, inden vi går i kødet på Asian handicap oddsene. Vi lægger nemlig ud med en hurtig introduktion til 1X2 og traditionelle handicaps. 

Vi kender allesammen bookmakernes 1X2-odds. Disse indikerer oddsene for en sejr til hjemmeholdet, et uafgjort resultat og en sejr til udeholdet. Så vidt så godt. 

De fleste kender også bookmakernes ”normale” handicaplinjer, også kaldet European handicaps. Det værende sig handicap 0-1, 0-2, 0-3, 1-0, 2-0, 3-0 og så videre. Spiller du eksempelvis på, at hjemmeholdet skal vinde ved et 0-1-handicap, så betyder det, at holdet skal vinde med minimum to overskydende mål, for at du får gevinst. 

Dette fordi udeholdet får et fiktivt mål fra start. Handicap 0-1 betyder således, at udeholdet i odds- og bettingmæssig forstand ”fører 0-1”, når kampen fløjtes i gang. 

Vinder hjemmeholdet kun med ét mål, ender kampen dermed ”uafgjort” i forhold til dit spil.

Forklaring: Hvis hjemmeholdet vinder med eksempelvis 2-1, bliver resultatet 2-2, når det fiktive mål medregnes = Uafgjort. Her vil du få gevinst, hvis du har spillet på X’et ved handicap 0-1. 

Hvad er Asian handicap odds – hele linjer

Men hvad er Asian handicap så for noget? Først og fremmest betyder handicappene, at det ene eller det andet hold starter kampen med x antal fiktive mål – helt ligesom ved de traditionelle handicap, som vi lige har gennemgået. 

Herudover kan vi også lige så godt slå fast med det samme, at uafgjorte resultater ikke findes i Asian handicaps. Dermed kan disse handicaps alligevel ikke helt alle de ting, som traditionelle handicaps kan, som vi ellers lige har proklameret. Her er dog tale om et godt eksempel på, at hvad der er tabt på gyngerne, vindes på karrusellerne.  

Asian 0.0
Asian 0.0 eller bare Asian 0. Dette betyder, at du får alle dine penge retur, hvis kampen ender uafgjort. 

Lad os tage et eksempel:

Grækenland møder Georgien i en VM-kvalifikationskamp. Her har bookmakeren bet365 følgende odds på Grækenland og Georgien ved Asian 0.0:

Grækenland Asian 0.0: Odds 1,25
Georgien Asian 0.0: Odds 3,80

Lad os sige, at kampen ender uafgjort. Her vil du få alle dine penge retur, uanset hvilket hold du har spillet på. Dette kaldes for void i fagsprog. På almindelig dansk vil man blot sige, at spillet bliver annulleret.

Vinder Grækenland, vil du få gevinst, hvis du har spillet på Grækenland, og du vil tabe, hvis du har spillet på udeholdet. 

Vinder Georgien kampen, har du vundet, hvis du har spillet på Georgien, og du har tabt, hvis du havde spillet på Grækenland. 

-1 Asian
Lad os gå videre til -1 Asian handicap. Hvordan adskiller det sig fra det ”normale” -1 handicap odds? De har først og fremmest det til fælles, at dit hold skal vinde med minimum to overskydende mål, før du får gevinst. 

Den store forskel ligger imidlertid i, at du ved Asian-varianten får alle dine penge retur, hvis dit hold kun vinder med ét mål. I den anden variant taber du dine penge, hvis dit hold kun vinder med ét mål. 

Men så er det vel logik for perlehøns altid at vælge Asian handicappet? Ikke nødvendigvis. Det vil nemlig typisk være sådan, at fordi du får den større sikkerhed i Asian-varianten, så vil du også få et mindre odds i forhold til European-varianten. Se her:

Grækenland -1 Asian handicap: Odds 2,50
Grækenland -1 European handicap/”normalt” handicap: Odds 3,25

Det er en stor forskel i odds. Og det skyldes som nævnt, at du får en større sikkerhed i Asian oddset. Det er klart, at det må afspejle sig i prisen. 

Hvis du omvendt vil spille Georgiens vej, kan du eksempelvis tage dem +1 Asian handicap. Det er det stikmodsatte af spillet på Grækenland -1 Asian handicap. Det vil sige, at du vinder, hvis Georgien får uafgjort eller vinder kampen. Taber Georgien med præcist ét mål, får du dine penge tilbage. Taber Georgien med to eller flere mål, taber du dit væddemål. 

Andre Asian handicap hele linjer er: -2, -3, -4, +1, +2, +3, +4 etc. 

Asian handicap – halve linjer

I dette afsnit skal vi finde en forklaring på halve Asian handicap odds linjer. Disse er måske de simpleste af dem alle. 

Vi fortsætter eksemplet med Grækenland – Georgien. 

Her skal vi have fat på -1,5-linjen for at finde det, som svarer til 0-1 på det traditionelle handicap – i hvert fald hvis vi vil spille på Grækenland til at vinde med minimum to overskydende mål. 

Bet365 giver odds 3,45 for Grækenland -1,5 Asian handicap (bemærk i øvrigt, at oddset på Grækenland -1 European handicap kun var i odds 3,25, selvom her reelt set er tale om samme spil). 

Når der er tale om halve linjer, er der ingen mulighed for at få pengene tilbage. Dermed svarer -1,5 fuldstændig til et traditionelt 0-1-handicapspil på Grækenland. Du får blot et højere odds (3,45 vs. 3,25). 

Forklaring: Lad os sige, at Grækenland vinder med 2-0, så bliver det endelige resultat, når handicappet medregnes, 2-1,5 til Grækenland. Altså vinder de med et halvt mål, og det er rigeligt til, at du får din fulde gevinst. Vinder Grækenland med 3-0, bliver det til 3-1,5. En 4-2-sejr bliver 4-3,5 etc. 

Grækenland -0,5 Asian Handicap
Du får også et højere odds, hvis du spiller på Grækenland -0,5 i stedet for den normale 1X2-sejr. Spillene er helt de samme: Grækenland skal vinde, før du får gevinst, og der er som nævnt ikke mulighed for at få pengene tilbage ved halve linjer.  

Forskellen er blot, at du her får et højere odds på Asian-linjen. Odds 1,725 vs. odds 1,72. Indrømmet, forskellen er ikke stor i dette tilfælde, men det kan den sagtens være i andre kampe. Det vil du hurtigt opdage, når du begynder at holde øje med Asian-oddsene. 

Georgien +1,5 Asian handicap 
Lad os igen se på mulighederne for at se Georgiens vej. Her kan du eksempelvis vælge Georgien +1,5. Det betyder, at du får fuld gevinst, hvis Georgien vinder, spiller uafgjort eller taber med maksimalt ét mål. +1,5 vil i den sammenhæng svare til at spille på Georgien på det traditionelle 0-2-handicap. 

Igen får du dog et højere odds ved Asian handicap-linjen. Her får du nemlig odds 1,30, mens du i handicap 0-2-udgaven får odds 1,28. Igen kan du sagtens opleve eksempler, hvor forskellen er endnu større.  

Føler du dig sikker på, at Georgien nok skal få point med hjem fra Grækenland, kan du vælge Georgien +0,5. Det betyder, at du får gevinst, hvis georgierne får uafgjort eller vinder. Taber de, har du også tabt dit væddemål. Dette spil svarer til at spille på Georgien ved et traditionelt 0-1-handicap. Eller et X2-spil, for den sags skyld. En halvgardering, om man vil.

Asian handicap – kvarte linjer

I dette afsnit får du en forklaring på Asian handicaps kvarte linjer. For den urutinerede er det med at holde tungen lige i vandet. For den rutinerede bettor er det dog ikke nogen videnskab. Når først du bevæger dig ud i Asian handicap odds universet, så kommer disse linjer hurtigt til at sidde på rygraden. 

Vi fortsætter eksemplet med kampen Grækenland – Georgien.

Grækenland -0,25 (0.0, -0,5) 
Først vælger vi Asian-varianten Grækenland -0,25 til odds 1,45. Nogle bookmakere, heriblandt bet365, skriver det dog på en anden måde: 0.0, -0,50. Og måske denne anden måde egentlig bedre fortæller, hvad vi har med at gøre. Det er nemlig to spil i ét. 

Forklaring: 0.0 står for Asian 0 (eller Asian 0.0), som vi allerede har fået en forklaring på, hvad er oppe i de hele Asian linjer. -0,50 er det samme, som vi allerede har været inde på under de halve Asian linjer; det vil sige et spil på 1-tallet/Grækenland. 

Det betyder ret beset, at dit indskud, lad os sige 100 kroner, bliver fordelt i to: 50 kroner på Asian 0 og 50 kroner på Asian -0,50. 

Hvis Grækenland vinder, så får du fuld gevinst ud af odds 1,45. Hvis kampen ender uafgjort, så taber du halvdelen (50 kroner) af dit indskud, mens den anden halvdel (50 kroner) ryger retur til dig. Igen er her altså tale om, at du indgår en slags forsikring mod at få et lavere odds end ved det rene 1-tal. 

Taber Grækenland kampen, mister du hele dit indskud på 100 kroner. 

Grækenland –1,25 (-1,0, -1,5): 
Hvad så med et spil på Grækenland -1,25 (eller -1,0, 1,5), som bet365 har odds 2,675 på? Hvordan skal den grejes? Rimelig simpelt. 

Her er der igen tale om to spil i ét, hvilket der altid er med disse kvarte linjer. Denne gang er det -1,0 og -1,5. Hvis du kan huske, hvad der blev forklaret i afsnittene om halve og om hele Asian handicap linjer, så vil du vide, at -1,0 betyder pengene retur, hvis Grækenland vinder med præcist ét mål. Og du vil også vide, at Grækenland skal vinde med minimum to oversydende mål, før der er gevinst på -1,5-spillet. 

Ergo: Du får fuld gevinst, hvis Grækenland vinder med to mål eller flere. Vinder grækerne kun med ét mål, får du halvdelen af dit indskud retur, mens den anden halvdel tabes. Du taber hele dit indskud, hvis kampen ender uafgjort eller med Georgien-sejr. 

Georgien +0,25
Går du i stedet på Georgien +0,25 (eller 0.0, +0,5) til odds 2,675, har du et spil på Asian 0 og et på Asian +0,50. Dermed får du fuld gevinst, hvis Georgien vinder. Ender kampen uafgjort, vinder du på +0,50-spillet, mens den anden halvdel af indsatsen på Asian 0 voides, returneres. 

Georgien +1,25
Hvis du vil spille med lidt mere sikkerhed, kan du eksempelvis tage Georgien +1,25 (eller +1,0, +1,5) til odds 1,45. Her får du fuld gevinst, hvis Georgien vinder eller spiller uafgjort. Taber de med ét mål, vinder du på halvdelen af din indsats, mens den anden halvdel returneres til dig. Taber Georgien med to eller flere mål, har du tabt hele indskuddet. 

-0,75 (-0,5, -1,0) 
-1,75 (-1,50, -2,0)
+0,75 (+0,50, +1,0)
+1,75 (+1,50, +2,0)

Vi har endnu ikke behandlet alle de kvarte linjer. Der er nemlig også 75-linjerne, som vi har oplistet nogle af herovenover. Fremgangsmåden er den samme her som ved de andre kvarte Asian handicap odds; der er to spil i ét. 

Spiller du eksempelvis på Grækenland -0,75 (eller -0,50, -1,0), får du fuld gevinst, hvis EM-vinderne fra 2004 vinder med to eller flere mål. Vinder de med ét mål, vinder du på halvdelen af din indsats (-0,50-spillet), mens den anden halvdel returneres (-1,0-spillet). 

Vi håber, at dette var en fyldestgørende forklaring på Asian handicap odds. Skulle du stadig have tvivl, er du mere end velkommen til at skrive i kommentarfeltet eller sende os en mail. 

Derfor skal du spille på Asian handicap odds

Som vi lige har gennemgået, så tilbyder Asian handicap linjerne og oddsene en lang række af ekstra muligheder og ikke mindst sikkerheder eller forsikringer. Dette gør, at du nemmere kan spille på lige akkurat det spil, som du finder bedst. 

Herudover vil oddset på et Asian handicap ofte være bedre end på et tilsvarende ”normalt” handicap – et European handicap. Dette fordi den teoretiske tilbagebetalingsprocent næsten altid er bedre på Asian-varianterne. 

Dermed bør du altid tjekke både Asian oddsene og de traditionelle odds, inden du sætter dit spil. Det kan variere lidt, hvilket marked der har det højeste odds, men i det lange løb er der ingen tvivl om, at du vil finde ud af, at Asian odds markedet oftest har det højeste odds. 

At få det højest mulige odds kan være helt afgørende i det lange løb, om du er en vindende eller tabende spiller. Derfor må det ikke undervurderes at tjekke de forskellige typer handicap-odds. 

Hvis du gerne vil nørde Asian handicaps endnu mere, bør du med rette læse bettingguruen Torben N. Sørensens artikel "En kvart bold kan gøre stor forskel". Her sætter han dig ind i, hvorfor du skal vælge den ene linje fremfor den anden. Han har desuden også skrevet en opfølgende artikel kaldet "En kvart bold kan gøre stor forskel - del II". 

Artiklerne er for dig, som rigtig godt kan lide at nørde, og som ikke vil efterlade den mindste detalje til tilfældighederne, når det kommer til betting på Asian handicaps.   

Slutteligt skal det nævnes, at de fleste bookmakere med dansk spillelicens har Asian handicap på menuen. Du kan læse lidt mere om en af de mest anbefalelsesværdige bookmakere til Asian handicap nederst her på siden. 

NordicBet er en af de mest kendte bookmakere med spilletilladelse i Danmark. Den har været på det danske marked, siden Ruder Konge var Spar 2, og den nordiske bookmaker har et flot udvalg af Asian handicap odds. 

Besøg NordicBet

500 kroner freebet

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Tidlige odds
Stort udbud af over/under
Stærk app
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Placer et væddemål hvor indsatsten er 500 kr. til min. odds 1.8 og få et freebet på samme beløb.

Yderligere vilkår Velkomsttilbuddet gælder kun for nye spillere. Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. Indsatsen fra freebettet udbetales ikke.
Regler og vilkår:  Vi henviser til NordicBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Asian handicap tabel

Du kan også se vores Asian handicap tabel lige herunder. Nedenunder den finder du desuden en gennemgang af, hvad Asian over/under spil betyder. 

BetXperts Asian handicap tabel 

Handicap

Hold-resultat 

Bet-resultat

Handicap

Hold-resultat 

Bet-resultat

0

Vundet

Vundet

0

Vundet

Vundet

Uafgjort

Refundering

Uafgjort

Refundering

Tabt

Tabt

Tabt

Tabt

-0.25

Vundet

Vundet

+0.25

Vundet

Vundet

Uafgjort

Halv tabt

Uafgjort

Halv vundet

Tabt

Tabt

Tabt

Tabt

-0.5

Vundet

Vundet

+0.5

Vundet

Vundet

Uafgjort

Tabt

Uafgjort

Vundet

Tabt

Tabt

Tabt

Tabt

-0.75

Vundet med 2+

Vundet

+0.75

Vundet 

Vundet

Vundet med 1

Halv vundet

Uafgjort

Vundet

Uafgjort

Tabt

Tabt med 1

Halv tabt

Tabt

Tabt

Tabt med 2+

Tabt

-1

Vundet med 2+

Vundet

+1

Vundet 

Vundet

Vundet med 1

Refundering

Uafgjort

Vundet

Uafgjort

Tabt

Tabt med 1

Refundering

Tabt

Tabt

Tabt med 2+

Tabt

-1.25

Vundet med 2+

Vundet

+1.25

Vundet 

Vundet

Vundet med 1

Halv tabt

Uafgjort

Vundet

Uafgjort

Tabt

Tabt med 1

Halv vundet

Tabt

Tabt

Tabt med 2+

Tabt

-1.5

Vundet med 2+

Vundet

+1.5

Vundet 

Vundet

Vundet med 1

Tabt

Uafgjort

Vundet

Uafgjort

Tabt

Tabt med 1

Vundet

Tabt

Tabt

Tabt med 2+

Tabt

-1.75

Vundet med 3+

Vundet

+1.75

Vundet 

Vundet

Vundet med 2

Halv vundet

Uafgjort

Vundet

Vundet med 1

Tabt

Tabt med 1

Vundet

Uafgjort

Tabt

Tabt med 2

Halv tabt

Tabt

Tabt 

Tabt med 3+

Tabt 

-2

Vundet med 3+

Vundet

+2

Vundet 

Vundet

Vundet med 2

Refundering

Uafgjort

Vundet

Vundet med 1

Tabt

Tabt med 1

Vundet

Uafgjort

Tabt

Tabt med 2

Refundering

Tabt

Tabt 

Tabt med 3+

Tabt 

Asian over/under spil – hvad betyder det?

Du kan også spille Asian over/under spil hos mange bookmakere. Ligesom ved Asian handicaps så er her også tale om, at du kan spille på hele, halve og kvarte linjer. Fremgangsmåden og princippet er det samme som med handicapspillene.

Asian over/under – hele linjer

Fremgangsmåden er som nævnt den samme ved over/under spil. Lad os tage et eksempel. 

Bet365 har odds på Superliga-kampen OB – Vejle. Her finder du et væld af muligheder for spil på Asian over/under linjer.

OB – Vejle: Over 2,0 mål
Du kan blandt andet vælge linjen over 2,0 mål. Det betyder, at såfremt der kommer tre mål eller flere, så vinder du på dit spil. Kommer der præcist to mål, annulleres dit spil. Du får således hele din indsats tilbage. Kommer der nul eller ét mål, har du tabt.

Havde du i stedet spillet under 2,0 mål til odds 2,30, ville få gevinst ved nul eller ét mål. Du ville ligeledes få din indsats retur ved præcis to mål. Og du ville tabe, hvis der kom tre eller flere scoringer. 

Fremgangsmåden er helt præcis den samme ved over 1,0, over 3,0, over 4,0 og så videre. 

Asian over/under – halve linjer

Som det er tilfældet med Asian handicap linjerne, så er de halve linjer måske også de nemmeste at huske ved Asian over/under. Disse fungerer nemlig helt, som du er vant til fra de ”normale” linjer. Forskellen er blot, at disse går under navnet Asian over/under, og at der tit er et bedre odds på dem. 

OB – Vejle: Over 2,5 til odds 2,15
Spiller du for eksempel på, at der kommer over 2,5 mål i OB – Vejle, skal du have tre mål eller flere for at vinde. Kommer der nul, ét eller to mål, har du tabt. Så simpelt er det. Spiller du i stedet på under 2,5 mål til odds 1,67, forholder det sig naturligvis lige omvendt; du skal have nul, ét eller to mål for at vinde. Tre mål eller flere betyder, at du taber dit væddemål. 

Fremgangsmåden er den samme ved over/under 1,5, 3,5, 4,5 og så videre. 

Asian over/under – kvarte linjer

Rosinen i pølseenden i forklaringen om Asian handicap og Asian over/under bliver de kvarte linjer for over/under spil. 

OB – Vejle: Over 2,75 mål til odds 2,50
Ligesom det var tilfældet med de kvarte linjer i Asian handicap, så er her også tale om, at du reelt indgår to forskellige væddemål. 

I tilfældet med over 2,75 mål bliver halvdelen af dit indskud placeret på over 2,5 mål, og den anden halvdel på 3,0 mål. Kommer der præcist tre mål i kampen, vil du således vinde på over 2,5 mål-delen, mens du vil få indskuddet tilbage på 3,0 mål-delen. Fire mål eller derover vil betyde fuld gevinst. Nul, ét eller to mål vil medføre, at du taber hele dit indskud. 

Havde du i stedet spillet på under 2,75 til odds 1,50, ville du få fuld gevinst ved 0, ét eller to mål. Ved tre mål ville du tabe halvdelen af dit indskud på 2,5-delen, mens du vil få den anden halvdel tilbage på 3,0-delen, da denne voides – annulleres, om man vil. 

Bemærk: Det er forskelligt fra bookmaker til bookmaker, hvordan de skriver disse spil. 2,75 skrives eksempelvis hos bet365 som ”2,5, 3,0”. Dette illustrerer meget godt, at det er disse to spil, du deler din indsats op i. 

Fremgangsmåden er naturligvis den samme ved alle kvarte linjer. Du skal blot huske at se på på det, som om at dit indskud bliver delt ligeligt op i to forskellige væddemål, for det er faktisk, hvad der sker. 

Tabel: Asian over/under mål

Herunder får du en tabel over, hvordan Asian over/under odds og linjer fungerer.

BetXperts Asian Over/Under tabel

Mållinje

Antal mål 

Bet-resultat

Mållinje

Antal mål

Bet-resultat

Over 0.5

0

Tabt

Under 0.5

0

Vundet

1+

Vundet

1+

Tabt

Over 0.75

0

Tabt

Under 0.75

0

Vundet

1

Halv vundet

1

Halv tabt

2+

Vundet

2+

Tabt

Over 1

0

Tabt

Under 1

0

Vundet

1

Refundering

1

Refundering

2+

Vundet

2+

Tabt

Over 1.25

0

Tabt

Under 1.25

0

Vundet

1

Halv tabt

1

Halv vundet

2+

Vundet

2+

Tabt

Over 1.5

1-

Tabt

Under 1.5

1-

Vundet

2+

Vundet

2+

Tabt

Over 1.75

1-

Tabt

Under 1.75

1-

Vundet

2

Halv vundet

2

Halv tabt

3+

Vundet

3+

Tabt

Over 2

1-

Tabt

Under 2

1-

Vundet

2

Refundering

2

Refundering

3+

Vundet

3+

Tabt

Over 2.25

1-

Tabt

Under 2.25

1-

Vundet

2

Halv vundet

2

Halv vundet

3+

Vundet

3+

Tabt

Over 2.5

2-

Tabt

Under 2.5

2-

Vundet

3+

Vundet

3+

Tabt

Derfor skal du spille på Asian over/under

Bevæggrundene for at spille på Asian over/under er helt de samme, som det var tilfældet ved Asian handicap oddsene: Du får som oftest et bedre odds, fordi den teoretiske tilbagebetalingsprocent tit er højere. 

Det er dog ikke hver gang, at Asian-linjerne er højst, hverken på spil om kampens udfald eller ved over/under spil. Så husk altid at tjekke både de traditionelle linjer og Asian-linjerne. 

Og husk: I det lange løb er det bestemt ikke lige meget, om du eksempelvis får odds 1,75 eller odds 1,82. Det kan være med til at afgøre, om du er en vindende eller tabende spiller på den lange bane. Derfor bør du altid tjekke oddsene hos både Asian-linjerne og de traditionelle linjer.

Bedste bookmaker til Asian handicap

Det kan være svært at udnævne den bedste bookmaker til Asian handicap. Der er imidlertid et par stykker, som skiller sig ud. Her er der først og fremmest tale om den store bookmaker bet365. De er kendte vidt og bredt for altid at have en bred vifte af Asian handicaps. Både til spil på, hvem der vinder såvel som spil på over/under mål. Du kan eventuelt læse vores bet365 anmeldelse

Foruden masser af Asian handicaps er bet365 blandt andet også kendt for at have en super livespil-dækning, en god website, god support og ikke mindst masser af muligheder for indbetalingsmuligheder. 

Bet365 har ikke mindst altid en masse odds på Premier League.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 DDK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Feedback